Comanda telefonica la nr. 0748 881 448 Livrari in Bucuresti si Imprejurimi! Taxa Livrare in functie de distanta!

Franciza Little Tyke

CEL MAI IUBIT BRAND RAW VEGAN DIN ROMANIA VINE IN ORAȘUL TĂU!

LITTLE TYKE cel mai iubit Bistro raw vegan din Romania, este cunoscut clientilor ca fiind locul cu cele mai bune mâncăruri vegane și crudiste, deserturi raw vegan si băuturi sănătoase.

Brandul LITTLE TYKE este identificat cu gustul absolut delicios, pe placul celor mai prietentiosi gurmanzi, luxul, calitatea si rafinamentul absolut in materie de deserturi hrana vie 100% vegetală, gătită cu grija si bauturi raw vegan.

Pentru a fi mai aproape de voi, am decis sa ne extindem prin sistemul de francizare. Toate produsele noastre sunt manufacturate dupa retete originale marca LITTLE TYKE, 100% vegetale, fara zahar, fara lactoza și fara gluten.

LITTLE TYKE a dezvoltat pe piata romaneasca un concept unic de cofetarie raw & vegan, Bistro, jucerie raw vegan care garanteaza francizatului accesul la singurul concept de acest gen din Romania.

Toate produsele LITTLE TYKE sunt de cea mai buna calitate, concepute astfel incat sa aduca simultan placere papilelor gustative și beneficii nutritionale organismului uman.

Francizorul LITTLE TYKE pune la dispozitia francizatilor gama de produse, consultanta in conceptul de franciza, training specializat in alimentatia raw vegan, marketing adaptat conditiilor pietei locale precum si instruire in managementul administrativ, comercial si financiar al businessului. Francizatul beneficiaza de sustinerea francizorului, care garanteaza siguranta sistemului implementat, standardele de calitate, promovare precum si transferul de know-how.

Daca sunteti interesat de Franciza Little Tyke, va rugam sa ne contactati la numarul 0733 007 574.

0

Coș

0

My cart(0)

Niciun produs în coș.