Comanda telefonica la nr. 0748 881 448 Livrari in Bucuresti si Imprejurimi! Taxa Livrare in functie de distanta! Incepand cu 27.04.2020, Laboratorul Little Tyke va continua preluarea exclusiva a comenzilor anticipate cu 24h si acestea pana in ora 12:00. Comanda minima va fi de 100 lei!

Franciza Little Tyke

Cel mai iubit brand vegan din Romania, vine in orasul tau! Aplica acum! Califica-te pentru una din cele 5 francize Gratuite!

Little Tyke Bistro Devino partener in cea mai completa  retea de Healthy Bistro specializate in productia si comercializarea delicateselor vegane si crudiste (raw) cu servire directa in locatie dar si catering.

APLICĂ AICI

DE CE FRANCIZA LITTLE TYKE?

PIATA IN CRESTERE
In anul 2019 piata produselor vegane a fost in crestere cu 58% fata de 2018. Iar aceasta reprezinta doar o mica parte din totalul pietei de produse vegane din Romania, in conditiile in care media europeana este de cu mult mai mare.

INVESTITIE INITIALA REDUSA
Investiţia într-un Bistro Vegan sub brandul Little Tyke este intre 15-25.000 de euro - in functie de suprafata acestuia - iar recupearea acesteia se poate realiza in 12 luni de la deschidere.

MINIMIZARE RISCURI
Actionezi pe baza unui model deja testat si validat de piata; ai practic propria afacere profitabila la cheie si elimini riscurile inerente legate de produs, piata si model de afacere pe care le are orice start-up clasic.

CUM TE SUSTINEM?

LOCATIE
Beneficiezi de consultanta in alegerea locatiei si proiectul de design personalizat pentru locatia ta.

EXCLUSIVITATE
La data semnarii contractului de franciza primesti garantia exclusivitatii teritoriale pe o arie desemnata, astfel ca tu sa fii protejat de concurenta si sa beneficiezi de intreg potentialul de vanzare al zonei.

FURNIZORI
Beneficiezi de listarea cea mai avantajoasa a furnizorilor. Ce inseamna asta? Un portofoliu de producatori și importatori din Romania, cu produse livrate proaspete si la cele mai mici preturi.

MARKETING
Alaturi de intreaga retea de parteneri Little Tyke, beneficiezi de impactul bugetului agregat de marketing, menit sa creasca notorietatea brandului la nivel national si sa atraga noi clienti pe plan local.

RETETE UNICAT
Oferim peste 150 de rețete vegane și raw vegane unicat, - atât în ce privește Cofetăria cât și partea de Food - meniul zilei, a la carte etc. îndrăgite de mii de romani și nu numai.

TRAINING
Suplimentar manualului de operatiuni pentru gestionarea afacerii si a angajatilor, in baza licentei de franciza ai acces la training specializat atat pentru bucatar, ajutor bucatar cat si pentru managerul de locatie si pentru personalul de vanzari.

APLICĂ AICI

VEZI LOCAȚIILE NOASTRE

MODELUL DE FRANCIZA
NIVEL INVESTITIE:

15.000 - 20.000 Euro

LOCATII VIZATE:
Localitati cu peste 30.000 de locuitori

REDEVENTE:
5% din CA

TAXA INTRARE IN FRANCIZA:

22.500 Euro + TVA-

DAR urmatoarele 5 francize se ofera GRATUIT

DURATA CONTRACT:
10 ani

APLICĂ AICI si Califica-te pentru una din cele 5 francize cu titlu Gratuit!

[email protected]
Tel: 0733007574

0

Coș

0

My cart(0)

Niciun produs în coș.